• Työpäivät

  9:00 - 19:00

 • Lauantai

  9:00 - 15:00

 • Sunnuntai

  Suljettu

Hiustenpidennys

Carusell tarjoaa ratkaisun suomalaisille tyypillisiin ohuisiin, elottomiin hiuksiin: meiltä saat upeat, tuuheat ja luonnollisennäköiset hiustenpidennykset! Hiuslisäkkeiden pituudet saatavilla 30cm-50cm.

Kaikilla pidennysmenetelmillä voidaan lisätä pituutta, tuuheutta, tehdä raitoja ja osapidennyksiä.

Kaikissa pidennysmenetelmissä hiusta saatavilla luonnollisista väreistä shokkiväreihin, suorana ja laineena.
Hiuslisäkkeiden pituudet ovat 30cm-50cm.

Varaa ilmainen konsultointiaika.

TEIPPIPIDENNYS

Simply Natural -teippipidennysmenetelmä tarjoaa nopean tavan toteuttaa hiustenpidennyksiä. Pidennystekniikalla ei lisätä hiukseen pelkästään pituutta, vaan sillä voidaan:

 • lisätä hiukseen tuuheutta
 • lisätä raitoja – raitojen tekeminen sopii erityisesti niille, joille tavallinen hiustenvärjäys ei sovellu.
 • tehdä osapidennyksiä

Teippihiusta voidaan käyttää uudelleen, uusia pidennyshiuksia ei siis tarvitse hankkia joka kerta.

hinnasto

 • 1pkt – 3pkt x 30cm

  223€ - 669€
 • 1pkt – 3 pkt x 50cm

  273€ - 819€

Hinnat sisältävät materiaalit sekä hiusten kiinnittämisen, pesun, leikkauksen ja muotoon kuivauksen.

Mago pidennys

Vallankumouksellinen pidennystekniikka Mago valtaa pidennysmarkkinoita. Suosioon noussut tekniikka on saapunut myös Caruselliin. Hellävaraisessa ja nopeassa pidennystekniikassa ei käytetä lämpöä eikä kemikaaleja, kuten liimaa. Allergiatestattu Mago kiinnitetään hiukseen ohuella puuvillalangalla, ja siksi se sopii etenkin niille, joille muut pidennystekniikat eivät ole soveltuneet.

Magon väriskaalasta löytyy sekä luonnollisia että shokkivärejä. Erikoisuutena voidaan luoda täysin uniikki hius, johon voi yhdistää montaa eri sävyä asiakkaan toiveiden mukaan.
Mago -pidennyksiä on tilattavissa 30cm, 40cm ja 50cm pituisena.

hinnasto

 • 1pkt – 4pkt x 30cm

  209€ - 728€
 • 1pkt – 4 pkt x 40cm

  234€ - 828€
 • 1pkt – 2 pkt x 50cm

  250€ - 892€

Hinnat sisältävät materiaalit sekä hiusten kiinnittämisen, pesun, leikkauksen ja muotoon kuivauksen.

varaa aika ilmaiseen konsultointiin

MIKÄ EROTTAA MAGON MUISTA PIDENNYSTEKNIIKOISTA

YKSINKERTAINEN KIINNITYS

Noin kuukauden harjoittelulla Mago koulutettu kampaaja pystyy kiinnittämään 100 – 120 Mago-osiota 1 – 1.5 tunnissa.

EI VAURIOITA HIUKSIASI

Simply Natural Mago -pidennystekniikka ei vaurioita asiakkaan hiuksia millään tavalla. Osiot ainoastaan solmitaan hiuksiin puuvillalangalla. Kun solmu katkaistaan, se löystyy.

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN

Simply Natural Mago -hiustenpidennyksissä ei käytetä mitään kemikaaleja kiinnityksen tai poistamisen yhteydessä. Tästä hyötyvät niin kuluttajat, kampaajat kuin ympäristökin.

MAGO HIUSTENPIDENNYS TUNTUU KEVYELTÄ HIUKSISSA

Simply Natural Mago -pidennykset kiinnitetään ainoastaan puuvillalangalla. Tämän langan paino on olematon ja se ei vaurioita hiuspohjaa. Asiakas huomaa tämän kevyempänä lopputuloksena – tai ei huomaan ollenkaan.

HIUSTEN LUONNOLLINEN LIIKE JA TUNNE PÄÄSSÄ

Mago-pidennysosioita ei liimata, teipata tai sinetöidä asiakkaan hiuksiin. Pidennysosio on kiinni asiakkaan hiuksissa ainoastaan puuvillalangalla. Tästä johtuen pidennyshiuksen liike on niin luonnollista, että asiakas saattaa unohtaa, että hänellä on pidennykset hiuksissaan.

VAHVAT SOLMUT

Oikein kiinnitetyt Mago -pidennyshiukset eivät voi pudota asiakkaan hiuksista ennen kuin kampaaja poistaa ne. Kolmen vuoden testit ovat osoittaneet, että solmut kestävät erinomaisesti vettä, shampoota, lämpöä jne. Jopa niin, että Mago solmu kutistuu ja kiristyy pesun yhteydessä. Tämä tekee solmusta entistä vahvemman.

HELPPO POISTAA

Mago-pidennykset on erittäin helppo poistaa. Kampaaja tarvitsee ainoastaan sakset, ei kemikaaleja eikä sähkölaitteita. Mago-osio poistetaan leikkaamalla saksilla solmukiinnitys, jolloin pidennysosio irtoaa. Koulutettu kampaaja poistaa noin 100 – 120 osiota tunnissa.

ALLERGIAVAPAA

Simply Natural Mago -pidennyksissä ei käytetä kemikaaleja. Kampaaja voi tarjota Mago-pidennyksiä ilman pelkoa siitä, että kiinnitystekniikka aiheuttaisi allergisia reaktioita.

työnäytteet